Vind jouw camping Kamperen begint hier 8175 campings in europa

Glamping in Europa

Glamperen op een camping? Glamping is het nieuwe kamperen. Zoals gebruikelijk trekken miljoenen Nederlanders in de zomervakantie weer naar de camping, of beter gezegd naar de glampings.

Glamping is een woord dat voortkomt uit een combinatie van de woorden 'glamour' en 'camping'. Glamping staat voor kamperen met luxe, vaak in een bijzondere accommodatie. Bij glamperen wordt er gekampeerd in een luxe tent die is voorzien van alle gemakken. Een eigen badkamer, toilet, keuken en een goed bed. Een luxe safiritent op een kleinschalige camping in Nederland, Frankrijk, Italie of Duitsland? Op AlleCampingIn.nl vindt u een ook de Glampings in Europa.

Glamping in een safaritent

Laat de tent maar door iemand anders opzetten! Met een glamping tent ben je van alle gemakken voorzien. Een mooie stoere safaritent of lodgetent staat volledig voor jouw ingericht klaar. Is dat relax beginnen aan je kampeervakantie of niet? Gewoon even geen gedoe met haringen en tentstokken die steeds omvallen. 

Geen gebroken nachten door een krakend luchtbed, maar heerlijk uitgerust wakker worden doordat je op een heerlijke matras hebt gelegen. Gewoon net als thuis.

Bij de meeste glampings heb je ook nog eens je eigen sanitair. Wel zo lekker als je op je privacy bent gesteld en het liefst niet met wc-rol over de camping loopt. Geen gesjouw met jerrycans en geen lange wachtrijen voor de douche. De glamping beschikt namelijk ove een eigen douche en volledig ingerichte keuken. Ja zelfs een vaatwasser is in sommige gevallen gewoon aanwezig.

Je kunt er dus gewoon koken! Maar de vakantie is er natuurlijk ook voor om gezellig uit eten te gaan. Om de meeste campings die glamping aanbieden zit een uitstekend restaurant waar je 's avonds heerlijk kunt eten.

Ga je in het voor- of najaar kamperen? Dan is een luxe glamping helemaal ideaal. Ze beschikken in de meeste gevallen namelijk over een kachel.

Ben je overtuigd? Zoek dan de juiste glamping voor jouw! Wij hebben alvast een kleine selectie gemaakt, maar via het uitgebreid zoeken vind je de glamping die jouw kampeervakantie onvergetelijk maakt. 

Schitterende 5 sterren glampings waar u met uw gezin een heerlijke vakantie kunt doorbrengen.

19campings gevonden
Filter
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!