Vind jouw camping Kamperen begint hier 8175 campings in europa

SVR campings Spanje

Zoekt naar een SVR camping in Spanje, dan bent u op AlleCampingsIn.nl op het juiste adres. Op deze site staan een aantal campings in Spanje die aangesloten zijn bij de Stichting Vrije Recreatie. Steeds meer kampeerders zoeken voor hun vakantie een verblijfplaats in een landelijke omgeving. In Spanje komen steeds meer campings die zich hebben aangesloten bij SVR. De veelal Nederlandse campings bevinden zich op het schitterende platteland van Spanje waar u van de rust van het platteland en het kontakt met het boerenleven kunt genieten.

SVR campings Spanje

Mede dankzij de inspanningen van de SVR is de vorm van 'kamperen bij de boer' gelegaliseerd en wettelijk geregeld. De SVR is de overkoepelende organisatie van ruim 2.000 kampeerboeren in binnen- en buitenland.

De campings die bij de SVR aangesloten zijn bieden u een sta- of verblijfplaats met eenvoudige, basis voorzieningen. Er zijn toiletten, wasgelegenheden, douches en electriciteit. Voor vermaak zorgt u zelf, bijvoorbeeld door mee te helpen op de boerderij.

Filter
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!