Vind jouw camping Kamperen begint hier 8175 campings in europa

Visvakantie in Italie

Bent u uw visvakantie aan het plannen en wilt u dit gaan doen in Italie? Of bent u op zoek naar een campings met een vismeer? Op AlleCampingsIn.nl hebben de campingeigenaren de mogelijkheid om aan te geven of het mogelijk is om te vissen op de camping of in de buurt van de camping.

Italië is een geweldig vakantieland. Cultuur, natuur, heerlijk eten en…vissen! Italië is misschien niet het eerste land waar u aan denkt als u van plan bent om een visvakantie te boeken, maar vissen in Italië is zeker de moeite waard! De grote meren in het noorden van het land zijn prima locaties om te vissen. Hier zwemmen karpers van formaat rond! De omgeving is ook nog eens adembenemend, dat wordt ongetwijfeld genieten. Italië is bijna geheel omgeven door de zee, het is dan ook een aanrader om eens te gaan zeevissen. Na een dag op de boot schuift u aan tafel bij één van de uitstekende visrestaurants in de haven om te genieten van de lekkerste verse vis die u ooit gegeten heeft! Behalve natuurlijk als u uw eigen vangst op een vuurtje bakt.

Om te mogen vissen in Italië heeft u een visvergunning nodig. Per regio worden aparte vergunningen uitgegeven. Deze zijn verkrijgbaar bij het stadhuis of het provinciehuis. Om een vergunning aan te kunnen vragen moet u een geldig legitimatiebewijs en een pasfoto meenemen. Laat u goed informeren over welke vergunning u nodig heeft om in het water van uw keuze te vissen. Op het stadhuis en bij de lokale VVV kunnen ze u hier alles over vertellen. Het is misschien handig om iemand mee te vragen naar het stadhuis die als tolk kan fungeren, dan heeft u geen last van de taalbarrière. Wilt u zeevissen in Italië, dan heeft u geen vergunning nodig. Zorg ervoor dat u goed op de hoogte bent van de regels zodat u kunt genieten van een ontspannen visvakantie in Italië.

Uw visvakantie begint bij AlleCampingsIn.nl. Door een account aan te maken via "mijn ACi" heeft u de mogelijheid om een overzicht te maken van alle campings waar vissen mogelijk is.

778campings gevonden
Filter
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!