Vind jouw camping Kamperen begint hier 8175 campings in europa

Een nieuwe look voor AlleCampingsIn.nl

De afgelopen maanden is er door een team van creatives en developers hard gewerkt aan een nieuwe look & feel voor AlleCampingsIn.nl. Met de nieuwe frisse uitstraling hopen wij weer een tijdje vooruit te kunnen.

Andere kleuren

De kleurstelling en het logo is compleet veranderd! Waar de oude website nog groentinten had hebben wij nu gekozen voor een frisse roze/geel/zwarte uitstraling.

Met deze nieuwe kleurstelling hopen wij ons te onderscheiden van alle andere websites die campings tonen. Het zal wel even wennen zijn, maar wij zijn er van overtuigd dat de nieuwe website een nog betere gebruikerservaring met zich mee zal brengen.

Onafhankelijke selectie van campings

Bij ons vind je nog steeds een onafhankelijke selectie van campings. Zit jouw camping er niet tussen, of heb je een tip voor ons team om een bepaalde camping toe te voegen? Laat het ons weten! Wij streven ernaar om zoveel mogelijk campings op onze website te tonen. Wij maken hierin geen onderscheid tussen campings die aangesloten zijn bij andere organisaties of campings met slechts 4 kampeerplaatsen. Wij zijn er voor de kampeerders!

Tips & feedback

Heb je na het zien van de nieuwe website tips of feedback? Laat het ons weten via info@allecampingsin.nl. Wij staan altijd open voor nieuwe innovatieve uitdagingen!

Mobielvriendelijk

Onze oude website was alles behalve mobielvriendelijk. Met ons nieuwe systeem hebben wij hierin echt een mooie slag gemaakt. De hele website is voorzien van een fris en overzichtelijk mobiel design. je kunt nu dus ook onderweg je favoriete camping bij ons vinden.

Je favoriete camping bewaren

Wanneer je een GRATIS account aanmaakt bij ons, kun je campings als favoriete opslaan. Door op het hartje te klikken van jouw favoriete camping worden ze netjes voor jouw opgeslagen. Heel handig wanneer je een mooie camping tegenkomt!

Filter
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!