Vind jouw camping Kamperen begint hier 8175 campings in europa

SVR campings Denemarken

Denemarken kent ook SVR campings. Op AlleCampingsIn.nl staan een aantal campings in Denemarken die aangesloten zijn bij de SVR. Het wordt steeds populairder, meer en meer kampeerders zoeken voor hun vakantie een verblijfplaats in een landelijke omgeving. In Denemarken komen steeds meer campings die zich hebben aangesloten bij SVR. De veelal Nederlandse campings bevinden zich op het schitterende platteland van Denemarken waar u van de rust van het Deense platteland en het kontakt met het boerenleven en met de dieren op de boerderij kunt genieten.

De SVR is de grondlegger van het 'kamperen bij de boer'. Mede dank zij de inspanningen van de SVR is deze vorm van recreëren gelegaliseerd en wettelijk geregeld. De SVR is de overkoepelende organisatie van ruim 2.000 kampeerboeren in binnen- en buitenland.

De aangesloten campings bieden u een sta- of verblijfplaats met eenvoudige voorzieningen. Er zijn toiletten, wasgelegenheden, douches en electriciteit.  Voor vermaak zorgt u zelf, bijvoorbeeld door mee te helpen op de boerderij.

2campings gevonden
Filter
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!