Vind jouw camping Kamperen begint hier 8175 campings in europa

Boerencampings in Denemarken

Dat de Boerencampings in trek zijn blijkt uit de grote toename van het aantal kampeerders op de boerderijen. Het is een serieuze bijverdienste voor de boer geworden. De boerencampings beschikken over een beperkt aantal verblijfplaatsen. De gemiddelde prijs voor kamperen bij de boer ligt zo tussen de 12 á 15 euro per nacht. Op de boerderijcampings treft u alle noodzakelijke voorzieningen aan zoals douches en toiletten. 

Bij de boer kamperen is voor u en uw kinderen een onvergetelijke ervaring!  De rust en ruimte wordt niet voor niets steeds vaker opgezocht door toeristen die de vakantie op boerderijcampings in Denemarken door wil brengen. Velen onder ons hebben liever de rust op boerencampings in het platteland, het contact met de boer en het echte boerenleven dan het kamperen op een grote, hypermoderne en commerciële camping met opgedrongen voorzieningen, als animatie, zwembaden en disco’s.

De sfeer op boerencampings is veel gemoedelijker dan op een gewone camping. De faciliteiten zijn er meestal prima. Boerderijcampings hebben meestal maar een beperkt aantal staanplaatsen, door deze kleinschaligheid blijft de sfeer en de gemoedelijkheid behouden. Ontdek de authentieke sfeer van het boerenbedrijf en wie weet kun je 's ochtends bij de boer verse melk van de koe drinken of een vers gelegd eitje koken.


Klik hier om direct de boerencampings te bekijken.

1campings gevonden
Filter
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!