Vind jouw camping Kamperen begint hier 8175 campings in europa
Kroatië

Kamperen in Kroatië

Kroatië is een van de populaire zonnige kampeerbestemming. Langs de schitterende kust van dit land vindt u werkelijk de meest mooie campings. Wanneer je wil gaan kamperen in Kroatië dan heb je de keus uit verschillende soorten campings. Kroatië staat wel bekend om zijn grote campings, maar ook de gezellige kleine campings vind je genoeg in Kroatië.

Het land heeft veel te bieden! Kraak helder water met de mooiste standen, authentieke stadjes, middeleeuwse dorpen en schitterende natuurgebieden. Niet voor niets is Kroatië de laatste jaren heel populiar onder kampeerders.

Kamperen op een eiland in Kroatië

Wanneer je op zoek bent naar een speciale campings en het niet erg vind om met de caravan of camper met de boot over te gaan, dan raden wij de campings op de eiland van Kroatië aan. Kamperen op de eilanden Rab, Mali Losinje, Krk of Havr is een ware ervaring. De lange kustlijn met zijn gevarieerde landschap nodigt zich echt uit voor een camperreis. Van het noorden tot het zuiden vind je heel veel campings die allen zeer modern opgezet zijn.

Watersport en kamperen

Voor de watersporters die tijdens de kampeervakantie ook veel willen doorbrengen op het water is Kroatië het kampeerland. Van romeins dorpje op het ene eiland vaar je via de schitterende kust aar het volgende oude stadje. Onderweg neem je een duik in het heldere zeewater om even heerlijk te snorkelen. Heb je al zin in de kampeervakantie van je leven? De perfecte camping vind je op onze website. Direct boeken kan rechtstreeks bij de camping.

133campings gevonden
Filter
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!